1-1 Gustaf Svelander (Gustaf Forsberg, Simon Hammarström)
2-2 Hari Halilovic
utvisad: Joel Nyh (frilägesutvisning)
gult kort: Eliaz Edberg

Granlo startar matchen i ett högt tempo och gör mål redan efter 2 min. så då funderade man "Hur ska detta sluta?" Men Granlos forcering avtar och vi får mer att säga till om. Så i den 27 minuten kvitterar Gustaf Svelander efter förarbete av Gustaf Forsberg och Simon Hammarström. Glädjen över kvitteringsmålet varar i endast 4 minuter då Granlo åter igen tar ledningen. 1-2 står sig halvleken ut.
Vi startar andra halvlek bra och kvitterar efter 5 minuter till 2-2 genom Hari Halilovic efter att Jesper Fagerdal skjuter ett skott på en försvarare som hamnar hos Hari som gör mål. 3 minuter senare får Granlo ett friläge där dagens målvakt Joel Nyh olyckligtvis fäller anfallaren och åker på en frilägesutvisning. Anton Wänglund får då dra på sig målvaktströjan. Anton får tyvärr kröka rygg 2 ggr och Granlo leder då med 2-4 och får även en chans att öka på ledningen på straff. Men den tar Anton och även returen. Tyvärr så gör han sig illa i slutet på matchen så Gustaf Svelander får dra på sig målvaktströjan. Inte ofta man behöver använda 3 målvakter i en match, även Granlo fick byta in sin reserv.
Vi gör en bra match mot ett väntat topplag. Tycker alla gör det bra och flera fick spela på ovana platser och gör det bra. Vill ändå lyfta fram Simon Hammarström på mittfältet som gör sin första match utan någon träning med laget. Nu får man hoppas att alla som ställde upp till kvällens match börjar träna. Då går inget lag säkert för detta gäng.